top of page

Cut´n Cool

Cut’n Cool er en moderne frisørsalon & kosmetolog klinik beliggende i Århus C. Kunderne i salonen & klinikken er både mænd og kvinder, der har det til fælles, at de har brug for en dygtig frisør eller kosmetolog, der kan give et godt råd med på vejen omkring deres frisure og kosmetolog behandling.

Salonen & kosmetolog klinikken er populær på grund af den gode beliggenhed i Århus C, den høje kvalitet, og den gode pris. Derfor kommer der ofte kunder ind fra gaden – de er selvfølgelig velkomne, men hvis du bestiller tid i forvejen, så er du sikker på, at du kan blive klippet eller få behandling, og at vi har tid nok til at tage en snak omkring nye tendenser i hår branchen & kosmetolog branchen. Salonen & klinikkens indehaver hedder Roujin, og hun opbygget et ry som faglig dygtig, der konstant er opdateret på de nyeste trends i brancherne.

Det er nemt at booke tid hos din frisør el. kosmetolog klinik i Århus C – du kan gøre det online lige nu. Roujin & Amnie ser frem til at byde dig velkommen indenfor i salonen & klinikken

Skærmbillede 2021-01-26 kl. 10.25.24.png
bottom of page